HTML

Címkék

alexandre dumas (1) aligátorteknősbűnözés (1) állatbűnözás (1) állatbűnözés (134) békabűnözés (2) birkabűnözés (1) blikk (1) bogárbűnözés (1) bölénybűnözés (1) cápabűnözés (4) celeb (1) cigarettázás (1) csimpánzbűnözés (1) csizmás kandúr (1) csókabűnözés (1) cukiság (5) darubűnözés (1) delfinbűnözés (1) dopping (1) elefántbűnözés (3) fácánbűnözés (1) farkasbűnözés (1) foci (1) fókabűnözés (2) fővárosi állatkert (1) galambbűnözés (3) gibbonbűnözés (1) gyilkosság (3) halbűnözés (2) halloween (3) hangyabűnözés (1) hattyúbűnözés (1) hellókarácsony (1) Henri (1) hétfő (3) hollóbűnözés (1) huskybűnözés (1) jegesmedvebűnözés (1) kajmánbűnözés (1) karácsony (1) kardszárnyú delfinbűnözés (1) kecskebűnözés (3) kígyóbűnözés (1) krokodilbűnözés (1) kutyabűnözés (18) larry (1) leopárdbűnözés (1) lóbűnözés (4) lúdbűnözés (2) lustaság (1) macskabűnözés (24) madárbűnözés (11) maffia (1) majombűnözés (3) medvebűnözés (13) metál (1) mókusbűnözés (2) mosómedvebűnözés (1) Nagy-Britannia (1) nyúlbűnözés (2) olaszország (1) oposszumbűnözés (1) oroszlánbűnözés (4) oroszlánkirály (1) oroszország (1) pandabűnözés (2) pandalizmus (1) pápa (1) papagájbűnözés (3) patkánybűnözés (1) péntek (3) pingvinbűnözés (2) piránnyabűnözés (1) planking (1) politikusbűnözés (1) púposhokkó bűnözés (1) rájabűnözés (1) rákbűnözés (1) részeg állatok (2) rókabűnözés (4) schmitt pál (1) sirájbűnözés (1) sirálybűnözés (2) szamárbűnözés (1) szarvasbűnözés (3) szex (2) sztrájk (1) tarlós istván (1) tehénbűnözés (1) teknősbűnözés (3) tél (1) testi sértés (1) tigrisbűnözés (1) tolvaj állatok (4) trollkodás (6) vadászat (1) vaddisznóbűnözés (2) vatikán (1) vércsebűnözés (1) vidrabűnözés (1) vízilóbűnözés (1) vöröshangyabűnözés (1) wombatbűnözés (1) zenészbűnözés (2) zsiráfbűnözés (1) Címkefelhő

Mi folyik a Downing Streeten?!

2012.01.23. 13:30 Szelli

Durva leleplezés: London első számú macskáját sorozatosan kapják kötelességszegésen, mi több, Larry egyre pimaszabb húzássokkal táncol David Cameron és a brit állampolgárok idegein.


Első ránézésre Larry egy lusta, kerekképű kandúr benyomását kelti, aki szeret a fűtőtesten heverészni, miközben lefő az ötórai tea – lényegében pont olyan, mint egy átlagos brit állampolgár. A Downing Street főegerésze azonban egy igazi sunyi ravasz dög, egy nagyszerűen helyezkedő politikusbűnöző: szépen pózol a promóképeken, élvezi a luxust és a tudatlan cukisághívő nép rajongását, miközben feladatait egyre kevésbé hajlandó ellátni.

A kormányfői rezidencián hemzsegnek a rágcsálók: „Hol van ilyenkor Larry?” – tette fel a kérdést még novemberben a brit sajtó, amikor arról számolt be, hogy David Cameron kormányfő egy ezüstvillát dobott az ebédlő padlóján átszambázó egér felé a miniszterelnöki hivatalban tartott kormányvacsorán. Iain Duncan Smith munka- és nyugdíjügyi miniszter és az Észak-Írország ügyeiért felelős Owen Paterson nem győztek háborogni az eset miatt, Larry viszont ennek ellenére továbbra is élvezi a miniszterelnök 100%-os bizalmát. Cameron a szóvivőjén keresztül üzente: Larry egy nagyon aranyos, szeretnivaló macska, és nem látják szükségét a leváltásának.

A kandúr napjait vagy lustálkodással, vagy pedig Maisie nevű macskahölggyel tölti (nohiszen), ezért hónapok óta csupán egyetlen egy egeret sikerült elfognia. Az egerek csak rohangálnak, míg ő szunyókál: a BBC tudósítója megjegyezte beszámolójában, hogy a sajtótájékoztatóra érkező fotósoknak még azt is megtiltották, hogy a lustálkodó macskát kattintgassák (!!!).

A 4 éves Larry egyébként tavaly február 15-én került a Downing Street-i rezidenciára egy londoni menhelyről, miután Cameronékat elárasztották a szép nagy, kövér patkányok. Larry elődje, Humphrey macska 1997-ben, Tony Blair hatalomra kerülésekor vonult nyugalomba, azóta pedig nem volt főegerész a 10. szám alatt. A brit kormányfő azért választott egyébként kóbormacskát a posztra, mert naivan úgy hitte, hogy Larry egy igazi badass, akinek a vadászösztöne tökéletesre fejlődött az utcán. Na persze.

A Telegraph fotósának a minap sikerült megörökítenie Larry újabb szemérmetlen pofátlanságát: a macska éppen azon vörös szőnyegen erősíti karmait, mely Mahmúd Abbász palesztin elnök érkezésére lett kiterítve a Downing Street 10-es számú ajtaja elé.

*Képek és sztorik innen és innen.

Szólj hozzá!

Címkék: politikusbűnözés larry állatbűnözés macskabűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://allatbunozes.blog.hu/api/trackback/id/tr583593442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása